Et mindre kup ved K for Kage

af | 29. juni 2020 - 22:24 | 0 Kommentarer

K for Kage har jo desværre været igennem en konkurs, men de er heldigvis ved at starte det hele op igen. HURRA FOR DET!

Inden de starter op igen, har de haft arrangeret nogle dage med lagersal i Hvidovre. Men i og med at jeg er bosat på det skønne Sydfyn – nærmere betegnet Svendborg, så var det jo ikke heeelt nemt i disse corona-tider.
HELDIGVIS arrangerede de 4x online lagersalg med hver 6 pladser og man skulle så købe en billet til at kunne være med.

Jeg var så heldig at få fingrene i en billet til det første online lagersalg og det var simpelthen så skide hamrende hyggeligt.
Saras mor, Mia, rendte rundt med mobiltelefonen og filmede alle varerne og så skulle vi bare skrive “JA TAK” i chat-funktionen. Nogle gange glippede det og jeg fik ikke nogle af de ting jeg gerne ville have, selvom jeg var den første der havde skrevet, men synes nu alt i alt hun klarede det RIGTIG godt. Hun fik dælme en del motion under det lagersalg, for vi var købelystne 🙂

Alle tingene var sat ned med 50% eller mere og en del Silikomart silikoneforme var sat ned til 50 kroner!!! Køøøøøøb!!!!! Det lykkedes at få fat i et par Silikomart forme, men nogle fra min ønskeliste var desværre allerede snuppet i løbet af dagen ved det fysiske lagersalg.

Jeg handlede for i alt 560 kroner, så synes da det var en ganske udmærket handel, se selv min fangst her under.

(… og læg så også lige mærke til billederne der for første gang er taget på min totalt hjemmelavede fotobaggrund – det synes jeg selv jeg er sluppet RET godt fra 🙂 )

 

 

 

 

De her Silikomart forme havde jeg i forvejen – jeg begynder da stille og roligt at fylde matriklen med silikoneforme 😉

 

Abonnér
Giv mig besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ER DU DESIGNER??

TING FRA SHOPPEN

INFO

BESØG PÅ BLOGGEN

free website counter

Seneste indlæg på bloggen:

Abonnér
Giv mig besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments