Et mindre kup ved K for Kage

af | jun 29, 2020 | Bagning | 0 Kommentarer

K for Kage har jo desværre været igennem en konkurs, men de er heldigvis ved at starte det hele op igen. HURRA FOR DET!

Inden de starter op igen, har de haft arrangeret nogle dage med lagersal i Hvidovre. Men i og med at jeg er bosat på det skønne Sydfyn – nærmere betegnet Svendborg, så var det jo ikke heeelt nemt i disse corona-tider.
HELDIGVIS arrangerede de 4x online lagersalg med hver 6 pladser og man skulle så købe en billet til at kunne være med.

Jeg var så heldig at få fingrene i en billet til det første online lagersalg og det var simpelthen så skide hamrende hyggeligt.
Saras mor, Mia, rendte rundt med mobiltelefonen og filmede alle varerne og så skulle vi bare skrive “JA TAK” i chat-funktionen. Nogle gange glippede det og jeg fik ikke nogle af de ting jeg gerne ville have, selvom jeg var den første der havde skrevet, men synes nu alt i alt hun klarede det RIGTIG godt. Hun fik dælme en del motion under det lagersalg, for vi var købelystne 🙂

Alle tingene var sat ned med 50% eller mere og en del Silikomart silikoneforme var sat ned til 50 kroner!!! Køøøøøøb!!!!! Det lykkedes at få fat i et par Silikomart forme, men nogle fra min ønskeliste var desværre allerede snuppet i løbet af dagen ved det fysiske lagersalg.

Jeg handlede for i alt 560 kroner, så synes da det var en ganske udmærket handel, se selv min fangst her under.

(… og læg så også lige mærke til billederne der for første gang er taget på min totalt hjemmelavede fotobaggrund – det synes jeg selv jeg er sluppet RET godt fra 🙂 )

 

 

 

 

De her Silikomart forme havde jeg i forvejen – jeg begynder da stille og roligt at fylde matriklen med silikoneforme 😉

 

Seneste indlæg på bloggen:

Grydelapper med blomst

Grydelapper med blomst

Oano Crochet har givet mig tilladelse til at oversætte hendes opskrift på hexagonet med en blomst. Mønsteret kan bruges til mange forskellige ting og man kan lave det større og mindre som man vil. I...

Frontline Hero

Frontline Hero

I denne corona-tid og i enhver anden tid, er det fantastisk at kunne vise lidt ekstra påskønnelse af alt det sundhedspersonale der gør et fantastisk stykke arbejde HVER DAG. Så kender du en Social-...

Nyt territorie: Syning

Nyt territorie: Syning

Jeg holder lige pt. en pause fra hækleriet, for jeg har faktisk længe haft lyst til at lære noget nyt. Jeg vil SÅ gerne lære at sy. Så nu er forberedelserne altså begyndt og jeg synes selv jeg er...

Til og fra kort

Til og fra kort

Jeg har de seneste par dage hygget mig med at lave perler (ja hvad hedder det egentlig, "lægge perler", "perlerier"?). Jeg så for et par år siden et opslag på Pinterest og har lige siden faktisk...

Abonnér
Giv mig besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Din kurv