Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  kontakt@froekenmai.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Frøken Mai
Email: Kontakt@froekenmai.dk

Seneste indlæg i “syning”:
Nyt territorie: Syning

Nyt territorie: Syning

Jeg holder lige pt. en pause fra hækleriet, for jeg har faktisk længe haft lyst til at lære noget nyt. Jeg vil SÅ gerne lære at sy. Så nu er forberedelserne altså begyndt og jeg synes selv jeg er startet et ret godt sted, jeg har nemlig tilmeldt mig et kursus der...

Seneste indlæg på bloggen:
Perlearmbånd for begyndere

Perlearmbånd for begyndere

Jeg forsøger her at samle de forskellige informationer og spørgsmål der dukker op, når man gerne vil begynde at hækle sine egne perlearmbånd. Jeg gennemgår også længere nede forskellige typer af perler og hvordan man læser et mønster. Hvis du på et tidspunkt også vil...

Del din opskrift

Del din opskrift

Har du designet en opskrift som du har lyst til at dele? Har du ikke din egen blog, eller gider du bare ikke bøvle med webdesign??Så er der her en mulighed 🙂 Jeg har gået lidt og leget med tanken om at åbne bloggen lidt op, for hele pointen med bloggen var i...

Grydelapper med blomst

Grydelapper med blomst

Oano Crochet har givet mig tilladelse til at oversætte hendes opskrift på hexagonet med en blomst. Mønsteret kan bruges til mange forskellige ting og man kan lave det større og mindre som man vil. I første omgang er min tanke dog at jeg vil lave nogle grydelapper :-)...

Grydelapper med blomst

3D Hexagon flower by Oana

Oano Crochet has been so kind to give me permission to write down her pattern in English. The pattern is suitable for at lot of different things, and you can downscale or upscale as you please. In the first place, I made the pattern into som pot holders (is that the...

Hvor langt skal mit perlearmbånd være?

Hvor langt skal mit perlearmbånd være?

  FIND ENGLISH VERSION HERE Jeg har lavet en lille beregner som kan bruges, når man vil finde ud af hvor langt ens perlearmbånd skal være (det kan selvfølgelig også være en halskæde eller hvad man nu finder på). Der vil senere hen også komme vejledning til at...

Frontline Hero

Frontline Hero

I denne corona-tid og i enhver anden tid, er det fantastisk at kunne vise lidt ekstra påskønnelse af alt det sundhedspersonale der gør et fantastisk stykke arbejde HVER DAG. Så kender du en Social- og sundhedshjælper, en sygeplejerske, læge eller anden sundhedsfaglig...

Et mindre kup ved K for Kage

Et mindre kup ved K for Kage

K for Kage har jo desværre været igennem en konkurs, men de er heldigvis ved at starte det hele op igen. HURRA FOR DET! Inden de starter op igen, har de haft arrangeret nogle dage med lagersal i Hvidovre. Men i og med at jeg er bosat på det skønne Sydfyn - nærmere...

Nyt territorie: Syning

Nyt territorie: Syning

Jeg holder lige pt. en pause fra hækleriet, for jeg har faktisk længe haft lyst til at lære noget nyt. Jeg vil SÅ gerne lære at sy. Så nu er forberedelserne altså begyndt og jeg synes selv jeg er startet et ret godt sted, jeg har nemlig tilmeldt mig et kursus der...

Til og fra kort

Til og fra kort

Jeg har de seneste par dage hygget mig med at lave perler (ja hvad hedder det egentlig, "lægge perler", "perlerier"?). Jeg så for et par år siden et opslag på Pinterest og har lige siden faktisk gået med planer om at lave mine egne til og fra kort. Oveni så er det...

10 kroners marked hos Rito

10 kroners marked hos Rito

Et lille kort indlæg 🙂 Der er i oktober 10-kroners marked hos Rito og der er rigtig mange gode ting at vælge imellem synes ... Jeg skal i hvert fald have proppet nogle ting i kurven 🙂 For der er både sager til min hobby med at lave kort og mine hækle-projekter....

TING FRA SHOPPEN

  • Jul: Til og fra kort - Rød
  • Jul: Til og fra kort - Grøn
  • Jul: Til og fra kort - Grå
  • Jul: Til og fra kort - Brun

INFO

BESØG PÅ BLOGGEN

free website counter
Din kurv