Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  kontakt@froekenmai.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Frøken Mai
Email: Kontakt@froekenmai.dk

Seneste indlæg i “syning”:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Seneste indlæg på bloggen:
Bloggen er under ombygning.

Bloggen er under ombygning.

Hej alle Som I ved så har der været problemer med bloggen og jeg er derfor i gang med den helt store ombygning. Derfor kan I lige nu opleve at I ikke på samme måde kan se alle opskrifter osv. Det skulle være oppe og køre i løbet af et par dage, men hvis I f.eks. leder...

Winter is coming …

Winter is coming …

1. Joha køredragt // 2. Ecco First Sneakers // 3. Joha luffer // 4. H&M hue // 5. H&M strik // 6. Lego Wear vanter // 7. H&M halsedisse // 8. Joha elefanthue // 9. Ecco Urban Mini // 10. H&M strik // 11. Ecco First   Årgh man, det stopper jo bare...

Hæklede lyskugler

Hæklede lyskugler

De er bare SÅ fine de her hæklede kugler - forestil dig lige hvor hyggelige de ville være en mørk aften 🙂 Det er igen Annika fra bloggen Skapa och inreda der har været i gang og hun har givet tilladelse til oversættelsen. Ligeledes er billederne Annikas, på sigt skal...

Lækre fødselsdagsboller

Lækre fødselsdagsboller

Som vi også spiser på alle andre tidspunkter af året 😉 Tidsforbrug: 105 min (heraf 60 min til hævning og 12 min til bagning) Ca. 16-18 boller Opskrift: 5 dl vand 50 g gær 100 g. smeltet smør 2 æg (1 til at pensle bollerne med) 100 g sukker 1 tsk. salt 1000 g mel...

Små fine blomster

Små fine blomster

Den skønne Annika fra bloggen Skapa och Inreda har igen givet lov til at jeg må oversætte et af hendes mønstre og denne gang er det de små søde blomster Tag gerne et kig på hendes blog, for der er altså mange søde ting og man kan nemt blive inspireret til mange...

Tykke nisser

Tykke nisser

  SÅ er der givet tilladelse fra Järbo om at jeg må oversætte deres opskrift på de populære "Tykke nisser" - og det er da bare virkelig FANTASTISK, hvis jeg skal sige det mildt Jeg kan oplyse om, at der ikke tidligere er givet tilladelse til at måtte oversætte...

Hvor meget garn skal jeg bruge?

Hvor meget garn skal jeg bruge?

Kender I det med at man får oplyst i en opskrift at designeren har brugt noget garn med en løbelængde på 175 meter, men man selv sidder med noget der er 110 meter? Hvor meget skal man så bruge?? Jeg har lavet denne lille beregner, som jeg håber så kan hjælpe :-)...

Hvor meget garn har jeg brugt?

Hvor meget garn har jeg brugt?

Har lavet en lille beregner der ca. kan beregne hvor meget garn du har brugt til dit produkt. Hvis du f.eks. har lavet et babytæppe, så kan du veje det og se hvor mange nøgler der er gået til. Det kan blandt anden være hjælpsomt når andre spørg hvor meget du har...

Kaninen Karla

Kaninen Karla

En kaniiiin ... Hun har faktisk været lidt længe undervejs, men nu fik jeg den altså endelig lavet færdig takket være en lille sjov udfordring på Instagram med hashtagget #krealegene. Så håber I tager godt i mod hende og hvis du skulle få lyst til at vise din kreation...

TING FRA SHOPPEN

  • Jul: Til og fra kort - Rød
  • Jul: Til og fra kort - Grøn
  • Jul: Til og fra kort - Grå
  • Jul: Til og fra kort - Brun

INFO

BESØG PÅ BLOGGEN

free website counter
Din kurv