head>

Ja, man lærer jo hen af vejen … og de hækle-sider jeg er medlem af på facebook har da fået en del “dumme” spørgsmål efterhånden, haha … Men nu prøver jeg at samle de spørgsmål jeg har haft her og også hvad jeg kan se MANGE andre spørg om, når de er nybegyndere …

 

 • JA – det er helt normalt at du er MEGA hamrende øm i hænderne i starten når du begynder at hækle …

  Prøv og slap af i hænderne, – måske du hækler for stramt??

 

 • Kan du ikke finde starten på dit garn?? Så stik to fingre ind i midten og træk garnet ud, – her skulle du så gerne i stedet finde enden på dit garn …

  Faktisk er det også godt altid at bruge den ende af garnet når du hækler, for så kan du lade banderolen blive siddende på, sådan til garnet kommer ud fra midten af garnnøglen, istedet for den skal trille rundt og indbyde eventuelle kæledyr til leg 😉 

 

 • Når der skal hækles med dobbeltgarn, så brug to nøgler af samme farve, det er langt nemmere, end at bruge garn fra samme nøgle …

   

 • Bliv medlem i denne gruppe på Facebook, – den er guld værd mht. inspiration og hurtig hjælp fra virkelig dygtige hæklere ♥

   

 • Når du skal slå luftmasker op, så brug en hæklenål der er 0,5 eller 1,00mm større end den du egentlig skal hækle med, så bliver det ikke for stramt …

   

 • Skal du putte fyld i f.eks. en bamse? Bor du i nærheden af IKEA – så brug deres Gosa Slån pude til 9 kr. – de er PERFEKTE til formålet, indeholder 450 gram polyesterfibre (og var blandt andet skyld i at der manglede en pude i sofaen da min kæreste kom hjem fra job – UPS!)…

Seneste indlæg på bloggen:

Hvor langt skal mit perlearmbånd være?

Jeg har lavet en lille beregner som kan bruges, når man vil finde ud af hvor langt ens perlearmbånd skal være. Der vil senere hen også komme vejledning til at hækle sit eget perleambånd. Beregningen tager udgangspunkt i en beregning der hedder håndleddets omkreds +...

Frontline Hero

Frontline Hero

I denne corona-tid og i enhver anden tid, er det fantastisk at kunne vise lidt ekstra påskønnelse af alt det sundhedspersonale der gør et fantastisk stykke arbejde HVER DAG. Så kender du en Social- og sundhedshjælper, en sygeplejerske, læge eller anden sundhedsfaglig...

Et mindre kup ved K for Kage

Et mindre kup ved K for Kage

K for Kage har jo desværre været igennem en konkurs, men de er heldigvis ved at starte det hele op igen. HURRA FOR DET! Inden de starter op igen, har de haft arrangeret nogle dage med lagersal i Hvidovre. Men i og med at jeg er bosat på det skønne Sydfyn - nærmere...

Nyt territorie: Syning

Nyt territorie: Syning

Jeg holder lige pt. en pause fra hækleriet, for jeg har faktisk længe haft lyst til at lære noget nyt. Jeg vil SÅ gerne lære at sy. Så nu er forberedelserne altså begyndt og jeg synes selv jeg er startet et ret godt sted, jeg har nemlig tilmeldt mig et kursus der...

Til og fra kort

Til og fra kort

Jeg har de seneste par dage hygget mig med at lave perler (ja hvad hedder det egentlig, "lægge perler", "perlerier"?). Jeg så for et par år siden et opslag på Pinterest og har lige siden faktisk gået med planer om at lave mine egne til og fra kort. Oveni så er det...

Seneste indlæg på bloggen:

Frontline Hero

Frontline Hero

I denne corona-tid og i enhver anden tid, er det fantastisk at kunne vise lidt ekstra påskønnelse af alt det sundhedspersonale der gør et fantastisk stykke arbejde HVER DAG. Så kender du en Social-...

Et mindre kup ved K for Kage

Et mindre kup ved K for Kage

K for Kage har jo desværre været igennem en konkurs, men de er heldigvis ved at starte det hele op igen. HURRA FOR DET! Inden de starter op igen, har de haft arrangeret nogle dage med lagersal i...

Nyt territorie: Syning

Nyt territorie: Syning

Jeg holder lige pt. en pause fra hækleriet, for jeg har faktisk længe haft lyst til at lære noget nyt. Jeg vil SÅ gerne lære at sy. Så nu er forberedelserne altså begyndt og jeg synes selv jeg er...

Til og fra kort

Til og fra kort

Jeg har de seneste par dage hygget mig med at lave perler (ja hvad hedder det egentlig, "lægge perler", "perlerier"?). Jeg så for et par år siden et opslag på Pinterest og har lige siden faktisk...

Abonnér
Giv mig besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Efterlad gerne en kommentar, jeg ville blive SÅ glad :)x
()
x
Din kurv