Winter is coming …

af | 15. oktober 2019 - 11:56 | 0 Kommentarer

1. Joha køredragt // 2. Ecco First Sneakers // 3. Joha luffer //
4. H&M hue // 5. H&M strik // 6. Lego Wear vanter // 7. H&M halsedisse // 8. Joha elefanthue // 9. Ecco Urban Mini // 10. H&M strik // 11. Ecco First

 

Årgh man, det stopper jo bare aldrig – man kan jo købe tøj og sko konstant.

Min søn Christian er meget snart 15 måneder og det har været tid til at kigge lidt på vintergarderoben … ja og sådan set også efterårsgarderoben, for jeg synes godt nok det er en svær balancegang lige pt. med hvad der er FOR meget tøj at proppe på og hvad der er for LIDT tøj, kender I det?

Det er jo en helt ny verden for mig det her, da det er første barn, og jeg synes virkelig det er en jungle.

Især skoene har jeg været udfordret på.
Christian har gået sikkert siden han var 10 måneder, og han fik de fineste små blå ECCO sko (som total skal forsølves på et tidspunkt), men dem kunne han jo kun passe i 1,5 måned, så var det jo allerede slut (nr. 11)
Nu er han så ude i hans andet par – også et par sko fra Ecco – som skulle være lidt bedre her til efteråret (nr. 2). Men så kommer problemet så, for det kan da godt være “de er gode til efteråret” som hende ekspedienten sagde, men de er jo ikke decideret vandtætte? … og de små må ikke have gummistøvler på endnu, pga. den manglende støtte … Vinterstøvler er for varme endnu, siger de kloge … Argh men hvad skal man dog stille op?
Jeg blev enig med vuggestuen om at de måtte sige til hvis de sko ikke kunne holde til at han var ude i regnvejr og så ville jeg købe nogle støvler med Goretex, men ellers … så trækker jeg den altså liiiige lidt, så jeg kan være sikker på han kan passe de vinterstøvler jeg køber, hele vinteren igennem. Indtil videre går det heldigvis ganske fint 🙂
Nu må vi se hvor længe jeg kan trække den, inden jeg må få købt de vinterstøvler (nr. 9) …

Hvad jeg dog HAR fået købt indtil videre er:

  • Vanter, som er vandtætte, til når han er på legepladsen
  • Et par luffer til når han sover i barnevognen
  • En køredragt som han kan sove i, i vuggestuen (herhjemme bruger vi voksipose)
    Hvilket betød at de luffer jeg egentlig har købt er overflødige, fordi der både er ombuk ved hænder og fødder på den. Flot Mai! (argh kan jo egentlig godt bruge dem herhjemme i weekenderne, inden han også skal have køredragt på i voksien)
  • En elefanthue
  • Et par sweatre
  • En halsedisse
  • Termosæt (han vokser jo som ukrudt den dreng, så termosættet i str. 86 var allerede for småt!)

Så mangler jeg så også liiiige flyverdragten og der har jeg ikke helt besluttet mig endnu, men jeg drømmer lidt om en af dem her.

Hvad med vinterjakken, tænker du måske? Jeg satser på ikke at skulle bruge en. Eftersom at et barn ikke må have vinterjakke på i bilen, så falder antallet af gange, hvor vi rent faktisk skal bruge en vinterjakke, ret meget.
Så løsningen her er at han til og fra vuggestue får en sweater på, termojakke ud over + et tæppe eller dyne. Når vi er på tur, eller med klapvognen, så kommer han til at have flyverdragt på. Det er i hvert fald planen, nu må vi se om det også fungerer i hverdagen 🙂

Synes virkelig der er meget der hele tiden skal købes og tror muligvis min mand er ved at få lidt grå hår 😉 (men jeg elsker heldigvis at bruge penge, så jeg gør det gerne!!!), men jeg gider dog alligevel ikke bruge penge på ting, der måske kun bruges 2-3 gange.

Hvad med jer derude? Hvad har I købt for lækre ting? Bruger I vinterjakker til de helt små? og hvor meget giver I dem på når de skal sove ude?
Skriv endelig en kommentar herunder …

 

 

 

Abonnér
Giv mig besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ER DU DESIGNER??

TING FRA SHOPPEN

INFO

BESØG PÅ BLOGGEN

free website counter

Seneste indlæg på bloggen:

Abonnér
Giv mig besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments